Het gaat bijna beginnen!
Door: Mandy
Blijf op de hoogte en volg Mandy
26 Mei 2022 | Nederland, Beverwijk
Hoi allemaal,
We gaan bijna weer! Ik gebruik nog de oude mailinglijst, dus mocht je dit niet meer willen volgen, verwijder jezelf gerust. En anders ben je van harte welkom om weer lekker mee te lezen met onze reis, die dit jaar wel wat langer duurt!
Vorige keer dat ik schreef waren we op een prachtige reis door Noorwegen en Zweden geweest. Toen waren Paul en ik ook ''slechts'' met zijn twee. Dit jaar staat jullie een reis van bijna 6 weken te wachten.
Mijn moeder, Marie-Louise en haar man Peter vertrekken binnenkort al via Kopenhagen met de boot naar Oslo. Zij reizen dan met zijn twee via de zuidkust naar Stavanger. In Stavanger voegen Paul en ik ons bij hen. Vanaf dan reizen we samen door het prachtige fjordengebied naar Åndalsnes. Vanaf daar gaan Marie-Louise en Peter weer richting het zuiden en reizen wij nog even verder.
Het eerste gedeelte worden jullie op de hoogte gehouden door Marie-Louise en Peter, het tweede deel doen we samen en na Åndalsnes reizen jullie met Paul en mij mee.
Wij hebben er enorm veel zin in en staan te springen om te vertrekken. Nog 12 dagen, en dan gaat het eerste deel van start!
Tot dan!
29 Mei 2022 - 17:02
Gijs :
Leuk! Misschien sta ik nog op de lijst? -
29 Mei 2022 - 17:40
Annelies :
Hoi Paul en Mandy.
Ik wil jullie graag volgen de reis naar en in Zweden.
Liefs,
Annelies -
29 Mei 2022 - 17:42
Annelies :
Geen Zweden, maar ook Noorwegen natuurlijk. -
29 Mei 2022 - 17:48
Mandy Van Der Stel:
Gijs, je staat inderdaad nog op de lijst van vorige keer. Misschien staat de mail met het eerste blogje in de spambox, bij anderen namelijk wel.
Annelies, ik zal je mailadres even toevoegen aan de lijst. -
29 Mei 2022 - 18:14
Annie:
Hoi Paul,Mandy,Marie Louise en Peter.Wat leuk om jullie weer te volgen ik ben er klaar voor .Veel plezier allemaal in iedergeval .En voorzichtig.
Verder weet ik niet hoe alles werkt ha ha maar dat komt wel goed ( denk ik ) -
29 Mei 2022 - 18:17
Juane & Peter:
Hoii .
Ik weet zeker dat jullie een super leuke tijd gaan hebben . Ga jullie zeker volgen op deze mooie reis. -
29 Mei 2022 - 18:32
José En Helma:
Wij volgen uiteraard ook. -
30 Mei 2022 - 10:52
Annemiek En Joey:
Wat super leuk! Ik ga jullie zeker volgen en heel veel plezier! -
30 Mei 2022 - 21:03
Maaike:
Ik verheug me op de mooie plaatjes! Veel plezier en geniet! -
01 Juni 2022 - 06:34
Merel: