SEND. - Reisverslag uit Haarlem, Nederland van Mandy Stel - WaarBenJij.nu SEND. - Reisverslag uit Haarlem, Nederland van Mandy Stel - WaarBenJij.nu

SEND.

Door: Mandy

Blijf op de hoogte en volg Mandy

03 Oktober 2012 | Nederland, Haarlem

Jaa, daar ben ik weer! Ik zou terugkomen als ik nieuws zou hebben, en dat heb ik! Maar laten we vooraan beginnen.
School is weer begonnen, jippie..! Gelukkig begon dit jaar niet zo rommelig als andere jaren, vond ik zelf. En vind ik de meeste opdrachten ook wel tof om uit te voeren, dus dat scheelt al een hele hoop! Met het begin van het schooljaar, kwam ook Noorwegen een stapje dichterbij. Al snel kreeg ik mail van het international office InHolland over het feit dat ik me opgegeven heb voor buitenland stage en dat ik ook bij hen in de database terecht zou komen. Daar heb ik inmiddels ook alles ingevuld. Er werd me op het hart gedrukt om bij vragen langs te komen, en daar ga ik morgen meteen gebruik van maken! Dat brengt mij weer terug bij vandaag. Dagje vrij, dus ik vond het tijd om mijn inschrijfformulieren nu maar eens af te ronden en in te sturen. Het handige is bij the University of Stavanger dat je heel veel digitaal kan doen. Mijn inschrijving en aanvraag voor een kamer daar zijn dus meteen via de site ingestuurd. De officiele aanvraag voor een plaats daar moet dan wel via een uitgebreid formulier waar ze allemaal vragen stellen over je middelbare school en vooropleidingen. Alles ingevuld, opgeslagen en die ga ik morgen samen met die aardige vrouw van international office klaarmaken om op te sturen(mail). Vandaag was dus de dag van het blijven zweven met je muis boven het knopje send. Dan word alles ineens toch wel echt echt! Waar de eerste send(inschrijving) toch wel spannend was, was de tweede send(kamer) vooral een opluchting. Het is weg, ik kan niet meer terug! Alles ook op tijd ingestuurd(moet voor 1 november), en ze weten al dat ik wil komen. Nu ga ik flink aan de slag voor school om al mijn verslagen en toetsen van vorig en huidig schooljaar te halen. Hopelijk ontvang ik snel een bevestiging dat ik kan komen, want dan kan ik de volgende grote stap nemen. Een vliegticket boeken.....

• 03 Oktober 2012 - 16:08

Merel:

Ik ga je mooi volgen! Je zit nu in mijn favorieten, daar kom je niet onderuit!

• 03 Oktober 2012 - 22:26

Mama Marie-Louise:

Hee lieverd,

Fijn dat de volgende stap is genomen en natuurlijk ook spannend.
    Nu hard aan het werk om je benodigde punten te halen en je helemaal voor te bereiden op je reis naar Noorwegen. Koffers staat klaar in de schuur om met je mee te reizen. Je kan kiezen uit blauw en rood geloof ik.
    Hopen dat je snel een reactie krijgt dat het daar rond is.
    Ik ben zo trots dat je dit gaat doen en ja ik zal je ook missen maar je ben maar (volgens routenet)
    2100 km weg........het lijkt om de hoek. Ik denk dat het vliegen wordt om je te komen bezoeken.

Kus mama